onsdag 30. mai 2018

Bamsen fyller 50 år omtrent på denne tida

 
Da er sommeren snart her og det er på tide å avslutte årets tema: Hakkebakkeskogen. Vi har hatt en flott reise i Thorbjørn Egners verden fylt av spenning og latter. Vi gjør som boken - avslutter med en fest; Bamse sin 50- årsdag.
 
Til alle bursdager blir det blant annet markert på de store vinduene ut mot lekeplassen - også for Bamsefar.

 
Og selvfølgelig kommer hedersgjesten selv! Han tok turen helt fra Hakkebakkeskogen for å være med på markeringen. Han ville nødig gå glipp av sin egen bursdag!!

 
Gaver fikk han også; hjemmelaget honning, kort og tegninger.

 
 Barna koste seg med ostesmørbrød.

 Vi fikk feire Bamsefar i et flott vær.

Og hedersgjesten var strålende fornøyd med maten.

Og jammen kom ikke den store elgen også. Han reiste seg og ristet litt på svansen før han holdt en vakker tale for den gamle, snille bamsen.

 "Vår kjære gode Bamsefar fyller 50 år omtrent på denne tiden. Til fødselsdagen skal jeg lage denne deilige bløtekaken til han. Alle som fyller år, eller har noe å feire, fortjener en skikkelig kremkake" (Bakermester harepus sin bakebok)

 

Og gjett om den falt i smak!! Alle fikk smake på Bakermester Harepus sin bløtekake og Bamsefar ble god og mett før han måtte trekke seg tilbake.

Det ble en flott markering på et fantastisk år med Hakkebakkeskogen som tema. Vi gleder oss til å starte opp med noe nytt til høsten. Det er bare å følge med på hva som dukker opp rundt omkring barnehagen og på bloggen.