fredag 4. november 2016

Regnbueløven flytter inn på Froskebua

 Endelig var det tid for å reise opp til hulen vår igjen. Sist vi var der traff vi Ramona von Rotter, hennes fem barn og Fru Løve. Fru Løve var i ferd med å føde et barn, så vi var litt spente på om det var kommet en liten løveunge i hulen. 

 Fulle av spenning går vi opp det siste stykke til hulen. Ramona har stått vakt ved huleinngangen slik at ingen fremmede skal få komme inn, men hun tar godt i mot barna fra Froskebua!

 "Hallo i hulen" roper vi forsiktig, så vi ikke skremmer noen. Vi får svar og spør om vi kan få lov til å komme inn.

 Da vi kommer inn i hulen får vi straks øye på Fru Løve som sitter pent på en stol. Hun har ventet på oss og er glade for å se oss. 

 Foran henne står de fem barna til Ramona (Gamasj, Skalk, Sløyfe, Støvlett og Hanske) og passer på.... ja hva passer de egentlig på?

 Etter en liten stund tør han komme frem; Regnbueløven. Endelig er han kommet!! 

 Regnbueløven setter stor pris på at så mange barn har kommet på besøk. Det er tross alt ikke hver dag en hel avdeling kommer opp i hulen til han og Fru Løve.  

Da besøket nærmer seg slutten, og det er på tide å dra tilbake til barnehagen, kommer Ramona på en kjempegod idé: Tenk om Regnbueløven kunne flytte inn på Froskebua?! Som sagt så gjort: Regnbueløven ble med oss til barnehagen og har nå fått en flott plass på avdelingen.